H' Bloggtorka?

Hej allesammans! Jag kommer ta en paus från denna blogg. Jag känner för det, jag känner för att skriva på MIN blogg. Lixom emilie skriver ju inte här för hennes data är trasig. Då kan jag ju lika gärna skriva på mig egna blogg. Det känns bäst så nu. Men jag kommer såklart att komma tillbaka! Men inte på ett bra tag, typ..

Ha det bra där ute! Men kolla gärna in min blogg:  snyggheddans.blogg.se

PUSSAR!

H' Föralltid

Jag älskar dig! Du är mitt allt, gumman. Det kommer du alltid att vara. Kommer du ihåg i ettan när vi alltid sa att vi skulle flytta ihop när vi blev äldre? Det stämmer, det kommer vi att göra. Det ska jag se till.

De minnena jag delar mig dig är underbara, inte alla. Men många minnen är underbara. Du är mitt allt. Efter sjuan kommer vi att hålla kontakten, det vet jag. Om vi inte gör det ska jag se till att vi gör det, för jag behöver dig och du behöver mig.
 
Du får mig att må bättre när jag mår som dåligast, du får mig att skratta när jag gråter. Du får mig hel när jag är halv. Du tänder lampan när det är som mörkast. Du är min andra halva, Emilie Maria Stålh.
Utan dig vet jag inte vad som händer. En värld utan dig skulle vara hemsk.

Tack för att du finns, bästis. Jag älskar dig. FÖRALLTID <3

 
Piff<3 Puff


H' Lalalala

Hej på er! Emilie bloggade ju tidigare, men nu bloggar jag. Det var typ ett inlägg från oss båda. :P

Iaf så är Lovisa här nu och ska sova här. Vi har faktiskt FF och det är underbart bra! Vi har hunnit med att titta på film, äta massa gott och chillat typ. Idag var jag i Liljeholmen för lovisa skulle typ kolla något. Men jag har faktiskt inte så mycket att säga idag tror jag.

Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat. Men grejen var att jag gick in på blogg.se så var det MASSA strul, det kom upp massa saker och ja, då orkade jag inte pröva mera.

Emilie sov ju här, vi var ju på fest hos rikard. KUL! Det hände även massa saker som jag inte tänker ta upp här... sorry! :D Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska vi titta på TV.

Puss på er gullisar.

Ingen bild. Kommer väl snart antar jag. <3


En mysig kväll hos Piff =D

Heeej, det var länge sen! Jag har ju inte bloggat så mycket på sista tiden, men det är för min data är trasig så :(

Men jag har sovit hos Piff det var mysigt. Jag bloggar nu hemma hos Piff medans hon byter om :)

Vi var på en fest igår kväll det var jätte roligt! vi kom hem vid kvart över tio kanske det är kanska sent faktiskt. Men vi skrattade mycket och pratade och dansade! :D

Men nu måste jag oxå byta om så Puss så länge <3

Puss Piff o Puff


H' morgondagens outfit


Rosa tröja - New yorker
Grå kofta - Gina Tricot
strumpbyxor - H&M


H' Kusin-vitamin lovisa

Halli hallå! Just nu sitter jag hos Lovisa. Ja, ni undrar säkert hur jag hamnade på söder hos den galnaste kusinen på en vardag. Vi möttes upp i Liljeholmen för att köpa underkläder, då hamnade jag på ett sätt här.

Iaf, nu ska vi se på film och sen sova, för det är ju trots allt skola imorn. :D Så detta får bli ett kort inlägg, men: Jag slänger in ett dagens outfit inlägg innan vi drar till ''the shcoool''

Nu ska vi titta på: Jon tucker most die. Såååå goodninght SWEDEN! <3


jag och Lovisa som små, vi gick i 4:an och 5:an :D


RSS 2.0