H' Jag har trööökigt

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till fem och skriv sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Svar: okej, najs <3
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Svar: film, dudå?
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Svar: bra, kan jag få felicias och sandras nummer?
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Svar: Good ;)
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Svar: Okej, när dom har åkt.
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Svar: Ska vi göra nåt sen? ;)
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Svar: stackars dom :O Vinterkräksjukan? :S
8. Vad vill du höra mest av allt?
Svar: Exakt<3
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Svar: vad gör du? :D
10. Din mest romantiska replik är:
Svar: Kollar på tv, har en ny mobil :)



ManDARIN

Ja, som vissa kanske fattar lyssnar jag faktiskt på darin, man kan se det på överskriften (mandarin, manDARIN) Hahahahahaha, min fantasi rinner iväg som satan ibland asså....

Iaf så har jag faktiskt bara inte pallat blogga dom här dagarna, förlåt. Det har inte hänt så mycket förutm skola och sån skit, ni vet ;)

Men nu bytte spotify låt till Erik Hassle ''Don't bring flowers after i'am dead.'' Jadu, detta inlägg är nog det tråååååååkigaste jag gjort. Hhahahaha, men jag är väll trött. Det är jag alltid nuför tiden. Tonåren you know :)
Nu ska jag in på facebook, kolla in farmville. Sen efter det lyssna på musik och sånt, sen ska jag sova, sova sova. SÅ DET SÅ!

Godnatt säger jag.

Ps. Jag blir sämst på bild idag, så det blir en oldie.





H' Nynanynanannananynanynanannana

Hellooooooo! Hur mår ni en sådan underbar söndag som denna? Själv mår jag Hedvig Joanna
Burman riktigt bra;)


Ja, vart ska jag börja. Helgen har varit toppen, vi har haft middagsgäster, vi har varit och fikat, sen har jag varit med Moa. Så det har inte hänt något så specciellt. Men det tråkiga är att skolan börjar imorn-.- Inte kul. Tummen ner för den asså.

Som sagt har det ju hänt massa saker så att man inte vill gå till skolan. Det är inte så bra. :/ Aja, jag får väl försöka samla mig och få nya krafter. Hahah :D Nu måste jag iaf dra mig mot facebook. Puss på er! <3

Världens bästa kille. Klicka på bilden för att komma till låten. :)






H' Hos Looooooooooooooooooooooovisa

Tjaba hello! Okej, riktigt onödig början. Menmen ;) Iaf så ber jag om ursäkt för att jag inte bloggat på länge. Mycket saker har hänt. Och då menar jag mycket.

Nu är jag iaf hos Lovisa, vi har nyss tagit på sån här ansiktsmask. Vi är sååå fina såå! :D Haha. Juste! Emilie har inte bloggat på länge därför deras data har gått sönder, hon trampade på den...  Smart! Så hon kommer nog inte upd. på länge.. :( Sen åker hon till London om.. 6 och en halv timme! Fan vad kul. Men jag kommer sakna skitungen.

Nu måste jag dra och tvätta bort ansiktsmasken, för nu har den suttit på i 10-15 min. PUSS PÅ ER!


Jag och puff, måste dra nu!




E' Inte kul alls :(

Heeej, jag har ju inte bloggat på länge men jag vet inte varför? Men idag var jag hos tandläkaren ( Boring ) men iallafall så drog jag ut en tand. Men det viste inte jag först så Piff fick komma till mig hos tandläkaren :) Tanden jag trog ut var det inget fel på men en annan tand tryckte ner den så den gjorde ont, men nu är det skönt, nu är tanden borta :) Men idag hade jag en bra dag iallafall :) På tidigt på lördag morgon ska jag till London det ska bli jätte roligt:)

PS. ingen bild idag ;)



H' Dagarna bara går och går

Hej på er mina rumpnissar! Jag vet jag vet, det var länge sen. Men det har vart lite ökigt, HELA helgen har faktiskt varit full med middagar och sånt skit. Hahaha, fast jag och Alice hade ju hur kul som helst, den 15 åringen.

Aja, nog om det. Nu ska jag dra mig mot tandborsten. Är faktiskt jätte trött nu efter sprutan jag tog. Ni vet, andra svin skits grejen. Som sagt är jag ju ej tretton ÄN.

Nu måste jag dra för nu ska jag lyssna på min Ipod medans jag borstar tänderna. HAHA! :D <3

Juste, såg NEW MOON idag. OMG, jag är kääääääääääääääääär!


Det får bli en goding på migoch pappsen. Haha, båda ser psyko ut!

H' Dagens rubrik

Helloooooo! Nu är jag hos mormor:D Trevligt trevligt. Iaf, så har jag nyss DUSCHAT och ska väl antagligen snart sova. Eftersom jag är ju så hilmlans trött varenda dag. Jag har inte riktigt vant mig än, det här med skola och så.

Dom här dagarna har det ju varit lite kass update. sorry för det. Men på riktig får man inte lika mycket tid att blogga när man har skola osv eller om man spelar sims XD Aja, nog om det. Men jag hoppas ni fattar det!

Nu ska jag dra mig mot tandborsten och sen sängen.  Så puuuuuuss på er! <3

Ps. Finaste Alice fyller 15 idag! Grattisgrattisgrattis till dig, min sköna! :D :D :D

Alice, 15 år idag. Älskar dig.


E' En vandlig dag ;)

Heeej söötisar! <3 Idag har det varit en vandlig dag. Vi har haft musik, och vi har jobbat engelska men vi har inte gjort så mycket idagg iallafall :) Och efter skolan var jag med Aida :) Vi hade det jätte roligt! Sen när jag kom hem blev det pannkakor ( Mmm, Gott! ) Men hej då så länge!

En bild på mig när jag hoppar kommer här!


Haha, jag flyger :)


Nu drar jag till The Schooool

Japp, you heard me. Nu ska jag dra -.- men jag tror jag bloggar ikväll om jag inte spelar sims, haha :D Aja, jag måste rappa lite för 20 i så ska vi åka. Puuuuuuuuuuuuuuuss.

Ingen bild idag.

E' Nu börjar outfit inläggen igen <3

Heej Babes! Idag kommer jag lägga in ett outfit inlägg :) Min kamera har inte haft baterier, så jag kunde inte ta några foton. Men nu kan jag det igen! :)

Men idag har jag också varit i skolan såklart. DEt var inte så speciellt, vi jobbade matte och sv, det var lite konstigt ;) Men jag hade iallafall en bra dag :)

Jeans: Blåa, Ginatricot

Tröja: Rosa, Monki

Tjock tröja: Svart, H&M


E' En mysig kväll eller två <3

Heej, jag har haft två mysiga kvällar i rad :) Först sov jag hos Piff, det var jätte mysigt :) vi kollade på film och let´s dans. Vi hade det iallafall jätte mysiiigt <3

Och igår sov jag hos Dina, det var också mysigt. Vi tittade på film och var med Tim och Rikard :) Det var roligt. Men vi gick och la oss kl 05.00 så ag är lite trött :O

 Men ikväll blir det en tidig kväll, för imorgon är det skola igen!

Puff utan Piff :(





Sommar-feeling

Fan vad det känns som sommar, på riktigt. Jag vet, det låter sjukt, men solen gör att det känns som  det :)

Just nu sitter puff hemma hos mig. Mycket niiiiiiice. Vi ska ta och titta på One tree hill, vår favvo-serie, haha. Som jag sa ;) Iaf så ska vi snart oxå dra hem  till min pappi för att hämta pengar. Så vi ville bara visa att vi lever.

Ciao :D

Ingen bild idag, vi pallar inte.


E' Imorgon är det skola igen :(

Hej Coolisar, imorgon gäller det " Skolan" Jag vill inte börja imorgon, jag vill ha lov längre :(  Nu har jag städat mitt rum, och jag har tittat på Mean girls, den är jätte bra tycker jag :) Men nu ska jag inte blogga mer, jag kanske bloggar innan skolan! <3


PS. Nu undrar ni säkert " frukt? " men jag hade ingen bra bild på mig, så det blev frukt idag :)







H' Sova

Hello sexys! Nu ska jag faktiskt ta och sova. Jag har ju vänt på dygnet helt och hållet på lovet. Så det ska bli skönt att lägga sig tidigt. :) Iaf så är jag hos mammsen nu efter en lång dag med Aida och moa. Det var jätte kul faktskt haha, fast vi typ bara tittade på One Tree Hill :D Det är fktiskt min favvo-serie. I lööööööööööve it!

Aja, nu säger mammsen att jag ska stänga ner datorn och göra i ording mig. Så jag ska väl antagligen lyda order, haha! Ni måste bli bättre på att kommentera! Puss på er <3




E' En tidig kväll eftersom det är skola imorgon :(

Hej alla sötisar!!! Förlåt att jag inte skrev imorse, men det var för internet inte fungerade :( Men imorgon börjar skolan ( NEEEJ ) men vad kan vi göra, så jag får väl gilla läget ;) Men ikväll ska vi äta god mat och vara hela familjen eftersom det är skola imorgon! Och ikväll ska jag bara mysa och titta på film :) ( skönt! ) Ingen vill väl inte börja skolan, men man har ju inget val ;)

Här kommer en bild på mig och Piff <3


Piff och Puff, när jag sov hos henne <3



H' Godmogon en kall dag som denna.

Tjoo everybody! Haha, ingen aning vrf jag skrev tjoo.

Iaf så har vi precis vaknat upp efter nlång natt med mycket skratt. Vi gick väl och la oss runt halv tre. Inte bra, eftersom att jag börjar skolan i övermorgon och jag måste börja vänja mig vid att gå upp tidigt. Igår så sa jag även att jag skulle gå upp tidigt för att vända på dygnet. Men nupps, min kropp ville väl antagligen sova ;)

Snart måste jag börja röra på mig eftersom jag ska träffa Aida och Moa. Skitungarna ;) Niiiice (Y)
Aja
, nu måste jag börja fixa mig för att sedan åka och möta Aida och Moa. :) :) <3

Hasta la vista!


En gammal goding på mig och Puff älskling!


H' Bilder

Hej snyggingar! När ni ligger och sover så har vi tagit bilder! Ni kommer att få se ;) Vi driver för det mesta. Men vi är dom normalaste kusinerna i hela världen :D I Promise, inget flamms här inte. SNart börjar vi väl dra oss mot sängen, eftersom att vi snart måste vända tillbaka på dygnet -.- pågrund av skolan.. Nu kommer bilderna! Titta och njut nu hörni!











Som sagt.. Vi är ju dem
normalaste
kusinerna i hela världen (höhö) ;)
Godnatt!







H' Hello biatches ;)

Tjatja! :D Nu sitter jag hemma hos Sötaste ungen (Lovisa, min kusin) mjukisdressen har jag på oxå. Vi har nyss druckit varm o'boy och hon e nu i köket och håller på med nåt (?) Haha, hennes skit söta kanin ''bebis'' ligger och myser hon oxå;)

Fackelifackfack. På fredag börjar skolan, och just på en fredag. Jag fattar inte grejen? Vi ska lixom ha en vanlig dag? Helt sjukt. Aja, that's life :) Jag vet inte om jag kommer att blogga mer ikväll, men vi får se<3 Bilder kanske kommer :D  Aja, see ya!

En gammal goding på mig och Lovisa<33




E' Inget outfit inlägg idag ;)

Hej, det blir inget outfit inlägg idag, för min kamera har inget bateri :( Men jag kommer lägga in ett gammalt foto på mig :)



En rätt gammal bild på mig ;)



H' Hello babes!

Vad gör ni? Själv har jag just kommit hem från uppsala, vilket var jätte kul! :D Nu är jag på en ny middag, och jag fick tillgång till data, tur :)  Iaf så har dagen varit jätte bra! När vi kom till Uppsala så blev det lite tempraturs skillnad, här var det ju typ -17 C, men i uppsala var det hela - 23 grader :) Snacka om kallt! :D

Aja, nog om det. Med andra ord har jag haft en jjätte bra dag <3 Hoppas ni också haft en bra dag  .:))))))
Jag kanske bloggar mer ikväll :) Juste! Hos pappa har han webbkamera, så där kommer jag att lägga upp dagens Outfit ;) Just that you know <3

Jag i sommras, saknar! <3333


Emilie' Kallt ute ( Brrrr )

Hej! alla blogg läsare <3 Jag vaknade rätt tidigt idag för jag ville följa med farmor ut och gå. Men det var jätte kallt ute det var - 22 grader, så det var jätte kallt ;) Men idag ska jag och farmor åka och shoppa lite i skärholmen, det blir kul! Men jag skriver lite senare om dagens outfit :) Hej då så länge!
 



Här är jag som fryser ute i det kalla!!



H' Nu bär det av mot Uppsala

Jag har varit off dom senaste daharna... I know :) Men anledningen till att Emilie bloggar mer än mig är för att jag har en egen blogg att ta hand om, så jag har 2 bloggar <3

Jag hinner inte blogga så mycket. För jag ska till uppsala med pappa pch hans flickvän, där ska vi äta lite luch och så :) Så jag lovar att jag hör av mig ikväll :D <3 Det blir ingen bild nu heller, det tar vi ikväll, för nu måste jag yallaaaaa! Haha, Puss på er / Piff (Hedvig) <333333333333333

Emilie' Lite finare idag :)

Hej alla sötnosar, det här är min outft idag, lite finare klädd idag än igår! :)



Lite finare idag för jag skulle på middag! :)




Emilie' God morgon!

Hej, God morgon på er eller bara hej! eftersom kl är 13:00 nu men, aja. Nu har jag precis ätit frukost, lite sent kanske, men jag vaknade vid 12:00, så jag var lite hungrig nu. Men idag ska jag iallafall sova hos min farmor :) vi kommer ha det jätte mysiiigt! Men det här blev ett kort ilägg! så jag skriver lite senare!

MM, chips och cola :)

 


Hedvig' Trött som f*n

Hej snyggingar! Nu sitter jag och mamma och tittar på tv, myysss! Jag är jätte trött idag faktiskt, eftersom att jag och Puff gick och la oss klockan fyra igår... <Men nu ska jag faktiskt snart ta och sova pga av att jag är så trött! :DMen dagen har varit jätte bra, mycket skratt och flamms. Och imorn väntar ännu en dag, då ska jag åka och shoppa lite granna med mormor .Men vi hörs imorn.  Mycket pussar på er!

PS. Snart börjar skolan-.- Inte kuuul :(


Hedvig Piff Joanna Burman.


Emilie'Inte så speciellt!

Hej! Det här är dagens outfit! <3



Linne: Svart, Ginatricot

Kofta: Grå, H&M

Jeanstights: Blåa, Ginatricot 




Hemma hos Puff <3

Hej, nu är vi hemma hos Puff! Nu ska vi ta det lungt och titta lite på film kanske :) Vi ska bara ta det lungt idag och mysa! <3 Nu vet vi inte vad vi ska skriva, men vi kanske bloggar senare oxå :)

Här är en bild på oss!






Godmorgon!

Hej svejs! Just nu ligger vi i sägen och myser lite, vi vaknade för inte så länge sen så vi ska snart ta och äta frukost. :) Idag blir nog en skön dag, en chill-dag <3 Detta blev ett kort inlägg men vi uppdaterar mer sen ;) Så idag blir det mer ensam bloggning eftersom att vi inte kmr vara tsm då <3

See you soon!


Uppdate från the bed.

Piff <3 Puff

Hej, eller godmorgon kanske man ska säga, tihi (?) Nu har vi kollat klart på OTH, niiiiice! Så nu klockan 02:59. Våra hjärnor fungerar lite trögt just nu ;). Så går vi och lägger oss! Ska upp tidigt imorn oxå-.- så jag antar att vi ska ta och sova nu.

Puss på stjärten!


Trötta tjejor.. <3



Hedvig' Myselipyspys;)

Hej alla bloggläsare! :D Just nu masserar Emilie mig, för jag har skit ont i ryggen. :O Vi ksa ta och mysa lite nu med chips, tiptop och så ska vi titta på One Tree Hill, haha. Det är vår favoritserie. We lööööööööööve One Tree Hill

Aja, detta blev ett kort inlägg så jag antar att vi ska kolla på OTH nu!

Så Tjingleling <3






Piff och Puff

Hej! Välkommen till vår nya blogg :) Vi heter Emilie och Hedvig. Vi är bästavänner och har kännt varandra jätte länge<3 Nu tänker ni säkert: - ''Ekorrarnas.blogg.se? Vilket namn!'' Men anledningen till det är att vi alltid har kallat varandra piff och puff :) Men det bloggnamnet var upptaget.

Om Hedvig: Jag är en tjej på 12 sommrar som älskar att motionera och vara med kompisar. Jag har en lillasyster oxå.. Jag är en typ av perfektionist, inte så mycket. Men ganska. Mitt rum måste vara städat annars får jag lite panik, tihi :D Jag älskar mode, och klär mig ganska bra faktiskt. Jag har en egen blogg också som heter http://snyggheddans.blogg.se. Haha, nog om mig. Över till Emilie.

Om Emilie: Jag är också en tjej på 12 sommrar. Mina intressen är att friidrotta och att vara med kompisar :) Jag har en storasyster som heter Nathalie och är 15 år. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva föruom att jag tycker om att blogga och gillar mode jag med. Ps. Jag är en väldigt klumpig tjej, men på ett bra sätt.

Aja, här kommer lite bilder på oss. Titta och njut, men runka slut.


Ps, Design kommer inom en timme typ. :)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0